Een duwtje in jóuw goede richting

Windkracht mee is er voor jou. Om jou te helpen jouw zielepad te lopen. Want waar word je nou echt gelukkig van? Als je de weg aflegt die voor jou bestemd is. Dan ben je elke dag verguld van geluk. 

Voor de een zal deze weg lopen langs beekjes met kabbelend water, voor de ander over hoge tochtige bergkammen. En weet je, dat is dus allemaal prima! De ene weg is niet beter of slechter dan de andere. Het is gewoon de weg die past bij jóu en jóuw levensdoelen, die je lang voor je geboorte, nog voor je op aarde kwam, zelf bedacht hebt.

Ik ben dankbaar dat ik weet wat mijn pad is. Wat mijn zieledoelen zijn voor dit moment. Daardoor voel ik me gelukkig en blij. Een van mijn zieledoelen in mijn werk is andere mensen helpen hun zieledoelen te vinden en hen te helpen op hun pad te blijven!

Want als je op je pad loopt, ben je gelukkiger. Daar word je omgeving als vanzelf ook blijer van. En zo ben jij een stralend zonnetje dat niet alleen jezelf lekker blij en warm houdt, maar ook je kinderen, je partner, de rest van je omgeving… En zo wordt de aarde een steeds fijnere plek.

Geluk begint écht bij jezelf. Bij het omarmen van jezelf, volledig verantwoordelijkheid nemen voor jouzelf en jouw pad. Volledig te accepteren dat de dingen die jij tegenkomt op je pad, er zijn voor jou, om ervan te leren, om te ervaren, om te omarmen of aan te pakken en dan weer door te kunnen lopen. Soms is dat spannend. Dat is zeker waar. Maar áls je dat doet, dan stroomt je leven, dan gaat alles als vanzelf.

En dat merk ik elke dag weer. Ik durf hardop te zeggen: ik ben een gelukkig mens. Ik ben dankbaar voor wie ik ben. Ik ben blij met mijzelf! En met mijn mooie pad.

Nu jij nog. Ik help je graag… met een duwtje in jóuw goede richting!

Geef een reactie