Hoe vibreer jij vandaag?

Hoe vibreer jij vandaag? Geen alledaagse vraag die we elkaar bij een kop koffie stellen. Maar wel een interessante om bij stil te staan…

Alles is energie. Alles bestaat uit kleine deeltjes zoals atoompjes, moleculen en nog wat meer, die bewegen. Snel of langzaam, ze bewegen en alles en iedereen om ons heen is ervan gemaakt. Dat betekent dus dat je verbonden bent met alles en iedereen om je heen. Met de boom in je tuin en de tafel waaraan je zit. Met de zon en de maan. Met je geliefde én met een ex die je nog steeds wel achter het behang zou willen plakken. Alles bestaat uit energie die trilt met een bepaalde snelheid, op een bepaalde frequentie.

Je kunt hoog vibreren of laag vibreren. Dat heeft helemaal niks met status te maken, maar alles met jouw staat van zijn. Hoog vibrerende emoties zijn emoties die voortkomen uit liefde. Denk aan blijdschap, vertrouwen, verbinding. Laag vibrerende emoties zijn emoties die voortkomen uit angst, bijvoorbeeld onzekerheid, jaloezie of wrok. Energie trekt elkaar aan. Dat betekent dat liefdevolle gedachten en emoties ook liefdevolle mensen en gebeurtenissen aantrekken. En dat gedachten die voortkomen uit angst… juist.

Ik zie mensen als prachtige bloemen. Soms nog in de knop, soms met de blaadjes al wat geopend, en soms al volop bloeiend en groeiend. Maar altijd met hun eigen prachtige geur en kleur. Gelukkig ken ik mijn eigen bloem inmiddels. Ik heb haar geopend, naar haar leren kijken en haar leren waarderen. Door aan mezelf te werken. Te werken aan de laag vibrerende energie in mij. Door oude overtuigingen op te ruimen en oude pijn te helen. Door te praten over mijn emoties, door te voelen waar ik hulp bij mocht gaan zoeken. Door problemen die elke keer weer op mijn pad kwamen niet te ontwijken, maar te zien als een kans, om weer een paar blaadjes te openen op weg naar mijzelf.

Nog steeds zitten er blaadjes, of laagjes om mijn mooie kern heen. Ik ben nou eenmaal een mens met donkere en met lichte kanten. Maar ook weet ik dit: ik bén die laagjes niet, ik heb ze alleen. Mijn ware zelf is een mooie kern van licht en liefde, en dáár focus ik me op. Daar geef ik aandacht aan. En… alles wat je aandacht geeft, groeit!

Door lage vibraties aan te pakken, te helen en te transformeren, gaat je trillingsfrequentie omhoog. Als je hoger gaat vibreren, ervaar je meer geluk en rust in je leven. Kun je meer en meer vertrouwen hebben in jezelf en de wereld, zie je de positieve dingen van het leven en lukt het je open en met liefde naar je donkere kanten te kijken en ze aan te pakken. Als je hoger gaat vibreren, lukt het je dankbaar te zijn en meer en meer op je gevoel te vertrouwen.

Een manier om hoger te gaan vibreren is door een Luisterkindafstemming of een Pakketje Liefde aan te vragen. Blijf je telkens weer tegen een oud pijnpunt aanlopen en ben je er onderhand echt klaar mee? Dan is een Aquarius Angels healing heel erg geschikt. Daarmee transformeer je snel en in één keer alle laagjes en blaadjes die met deze pijn te maken hebben. Omdat het niet meer nodig is ze keer op keer te blijven voelen. Omdat het de tijd is om los te laten, jóuw kern te gaan zien en jóuw leven te gaan leven waarvoor je hier op aarde bent.

Voel eens even, hoe vibreer jij vandaag?

Geef een reactie