Pakketje Liefde met Wegwijzer – navigatie voor je hart!

Wat zou het handig zijn om een navigatiesysteem te hebben voor jezelf op jouw levenspad. Gewoon een kastje om je hals met een stem erin die zegt: nu linksaf en daarna rechts. Nu óver die berg en dóór dat meertje. Er is oponthoud op uw weg. Probeer om te keren. Mind the gap.

Helaas, of eigenlijk gelukkig, werkt het zo niet. Dat komt omdat je in dit aardse leven een vrije wil heb. En omdat je dus bij iedere afslag die je tegenkomt op jouw levenspad, zélf mag kiezen waar je heen gaat. Links, rechts, rechtdoor. Of dat je gewoon nog even blijft staan. Mijmerend, wachtend tot jij voelt: nu loop ik verder.

Diep van binnen weet jij heel goed waar je heen wilt. Diep van binnen weet jij heel duidelijk wat goed voor jou is. Jij weet precies waar jij staat op jóuw pad, op dít moment in jóuw leven. En jouw eigen innerlijke stem is dus eigenlijk jouw perfecte navigatiesysteem.

Toch twijfelen we met regelmaat aan dit perfect op onszelf afgestemde navigatiesysteem. Want stilstaan en afdwalen, doen we met regelmaat. Soms is het heerlijk om te mijmeren op de bank of onder een boom. Dan heb je dat gewoon nodig, en kun je daarna weer helder, fris en vol energie verder lopen. Maar soms dwaal je af van je levenspad, gewoon omdat je je eigen innerlijke stem niet volgt. Omdat je eraan twijfelt of hem nog niet goed kunt horen.

Voor we op deze aarde kwamen, maakten we afspraken met onszelf en de mensen om ons heen. Iedereen heeft een of meerdere zieledoelen. Er zijn grote zieledoelen en kleine. Je leeft er vaak meerdere door elkaar heen. Al deze zieledoelen staan in jouw persoonlijke levensboek, jouw Akasha.

Een van mijn zieledoelen is: mensen helpen hun éigen levensweg te gaan lopen. Dus niet die van je baas, je ouders of de gemeenschap waarin je bent opgegroeid. Jóuw pad.

Ik kan voor jou een Pakketje Liefde maken. Wat ik daarvoor doe, is me op jou afstemmen, jou en de engelen om jou heen aan het woord laten over hoe het met je gaat en waar je heen wilt. Waar je een handje engelenhulp bij kunt gebruiken, een duwtje in je rug zou willen voelen. 

Naast deze brief, maak ik samen met de engelen een ‘wegwijzer’, een zielsplattegrond. Dat is een symbolentekening voor jou die rechtstreeks uit jou komt. Deze ‘wegwijzer’ ontvang je ook op een etiket, die je op je waterfles kunt plakken. Dit alles stuur ik je per post toe, in een mooie verpakking. Een pakketje voor onderweg. Door naar de tekening te kijken, je ermee te verbinden, je water ermee te doordrenken en als je eruit drinkt jouzelf ook, blijf je afgestemd op jouw zieledoel en daarmee gemakkelijker in jouw goede richting lopen.

Persoonlijker kan het niet worden… een wegwijzer laat namelijk jóu zien. De jij die je werkelijk, diep van binnen bent. Jij op jouw mooie pad, jóuw pad, zonder ballast van het alledaagse. Zonder ballast van overtuigingen of ego-gerelateerde zaken.

Voor iedereen is dat pad anders. Er is geen slecht of goed. Jij weet wat in jouw levensboek staat, en jij mag die afspraken gaan volgen, simpelweg omdat je daar een gelukkiger mens van wordt!

Dus waar wacht je nog op? Ga luisteren naar je innerlijke stem en hoor de bevrijdende woorden:

Bestemming bereikt.

(Kennismakingskorting! De actie waarin je bij je Pakketje Liefde een gratis wegwijzer ontvangt, is verlengd tot het eind van het jaar. Je betaalt dus in heel 2017 maar 60 euro!
Vraag er een aan via marieke@windkrachtmee.nl. Stuur een foto van jezelf mee, en kort wat info over je persoonlijke situatie. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk heb ik ook je adresgegevens nodig. Het bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en Pakketje Liefde.)

Geef een reactie