Afgestemde (web)teksten

Geen promotie of marketing zo sterk als wanneer het uit jóu komt. Als het van jou is en van niemand anders. Als het écht is!

Als intuïtief tekstschrijver stem ik me af op jou, jouw bedrijf of onderneming en jouw doelgroep. In pakkende, afgestemde teksten schrijf ik dát op wat jij je klanten wil vertellen. (Web)teksten die volledig aansluiten bij wie jij bent en wat jouw aanbod is.

We starten met een skype-sessie waarin jij mij vertelt wat je wilt. Daarna ga ik aan de slag. De teksten kunnen gaan over jezelf , je aanbod, je werkwijze, jouw unieke missie of speciale ideeën bij dat wat je met je werk wilt overbrengen.

Ik schrijf graag teksten voor creatieven, kunstenaars, coaches en intuïtief (spiritueel) ondernemers. Ontdek nu wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn uurtarief is 80 euro exclusief BTW. Voorafgaand aan de opdracht maak ik een offerte per mail.

Ja, ik ga ervoor!