Agenda

Regelmatig organiseer ik activiteiten met Windkracht mee. Workshops, cursussen, lezingen. Alleen of met collega´s, In real life en online.

Heb je zin om eens kennis te maken? Schrijf je dan in voor een van de inspirerende activiteiten.

-Kom in je Lichtkracht: een inspirerende dag of avond waarin jij in al je kracht en pracht centraal staat. Deze mooie avonden en themadagen organiseer ik samen met vriendin en collega Youssi Raams. Laat je door ons verwennen en kom weer een stapje dichterbij jouw wens en levensgeluk! De avonden zijn algemeen van thema, de dagen zijn in de thema’s #kinderwens en #zwanger www.facebook.com/kominjelichtkracht

-Schrijven vanuit je hart: een cursus intuïtief schrijven of beter gezegd… intuïtief leven. Want door te leren schrijven vanuit je hart, leer je steeds meer te vertrouwen op je intuïtie. Schrijven is mijn ding, en daarom de kapstok van deze cursus. maar de tools die je deze dag krijgt zijn van toepassing op alles in je leven. Kom naar deze gezellige en inspirerende dag en ervaar… de flow in jezelf! Eerste datum: zaterdag 16 september!

-Lezing over Kinderwens: heb je interesse om meer te weten te komen over hoe het zit met de energetische kant van Kinderwens? Wil  je verhalen horen uit de praktijk? Wil je ondergedompeld worden in de magie van het leven? Mail me voor meer informatie. Deze lezing is ook te combineren met een lezing over Zwangerschap en geboorte en dat wat een kind in de buik allemaal aan de ouders te vertellen heeft (door Youssi Raams).