Aquarius Angels healing

Heb je een wens of verlangen waar je wel wat engelenhulp bij kunt gebruiken?
Zit je ergens mee en wil je er onderhand eens écht vanaf?
Heb je zin in een magisch moment voor jezelf waardoor je in een nieuwe flow komt?

Boek een Aquarius Angels sessie. 

Wat ontvang je?
Voorafgaand aan de sessie stem ik op je af om met jou en je engelen een brief te schrijven over waar jij op dit moment staat en waar je wel wat engelenhulp bij kunt gebruiken. 

In een sessie van een uur (of anderhalf tot twee uur als je samen met je partner komt voor een kinderwens-sessie), ontvang je jouw brief, bespreken we je wens of verlangen en ontvang je een Aquarius Angels healing. Daarna bespreken we de healing na en is er ruimte voor het stellen van vragen. Je ontvangt op jou afgestemde tips en adviezen die ik doorkrijg via jouzelf of je engelen. Ook ontvang  je een flesje Lastral, spirituele nazorg voor de maand die volgt.

Wanneer en waar?
Zaterdag 3 februari 2018
De sessies vinden plaats in Vught (naast ‘s-Hertogenbosch)

Wat kost een sessie?

50 euro (sessie van een half uur voor één persoon. Dit is met flesje Lastral (spirituele nazorg) voor de 4 weken na de healing, maar zonder brief van jouw engelen 
77 euro (sessie van een uur voor één persoon), dit is inclusief brief van jouw engelen en flesje Lastral (spirituele nazorg) voor de 4 weken na de healing.
144 euro (Kinderwens-sessie van anderhalf tot twee uur, voor twee personen), inclusief twee brieven, twee healingen en twee flesjes Lastral (spirituele nazorg voor 4 weken na de healing)

Boek je sessie via marieke@windkrachtmee.nl