Cursus: schrijven met je engelen

Wil jij Leven vanuit je hart? Je bewustzijn verruimen? Op je gevoel en intuïtie leren vertrouwen? Contact leren maken met je engelen en je gidsen?

Je hart is dé plek waar je intuïtie tot je spreekt. Het is de plek waar je je verbindt met je diepste zelf, je Licht, de Bron, je onzichtbare helpers en je engelen om je heen. Via intuïtief schrijven leer je contact te maken met de wijsheid in jezelf. Leer je contact maken met jouw Licht!

Wat gaan we doen?
In deze eendaagse cursus leer ik jou contact te maken met de engelen en gidsen om jou heen, en via intuïtief schrift te verwoorden wat jij jezelf en zij aan jou te vertellen hebben. Dat kan van alles zijn… van een tip over je dagelijkse leven tot een hoofdstuk uit je nieuwste boek.

We praten, doen oefeningen, hebben plezier, voelen en… schrijven! De intentie is dat het gaat stromen… van een kabbelend stroompje van zelfinzichten naar wellicht wel een krachtige waterval van prachtige creaties. De intentie is om jou te laten ervaren dat je helpers om je heen hebt die je helpen willen bij alles wat jij maar wenst.

Na afloop van de cursusdag krijg je toegang tot een speciale Facebook community, waarin  je altijd je ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen.

De cursus duurt van 10 tot 16 uur. Ik zorg voor (gezond) lekkers bij de koffie en thee en voor een extraatje bij de lunch.

Investering, data en locatie
Zaterdag 4 november, zaterdag 16 december 2017, zaterdag 3 februari 2018
De cursusdag duurt van 10 tot 16 uur en wordt gehouden in Vught (naast ‘s-Hertogenbosch). De investering voor deze dag is 95 euro. 
De groepen houd ik bewust klein, wees er dus snel bij om je in te schrijven!

 

aanmelden kan via mail: marieke@windkrachtmee.nl