Engelenafstemming voor jou

Zit je niet lekker in je vel? Loop je tegen oude overtuigingen aan? Heb je zin in iets anders maar weet je niet wat écht bij je past? Zit iets je dwars maar kun je er niet de vinger op leggen? Of heb je last van onverklaarbare ongemakken en wil je die onderhand wel eens kwijt?

In een Engelenafstemming maak ik contact met jou op zielsniveau. Ik vraag aan je hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Samen kijken we naar waar jij op dit moment staat in je leven en wat je graag aan wilt pakken of waar je hulp bij kunt gebruiken. Samen met de engelen luister ik naar jou en de engelen en gidsen om jou heen. Het kan zijn dat de engelen je via de afstemming een healing geven om blokkades op te ruimen. Dit komt allemaal in de afstemming aan  bod. 

Hoe werkt dat?
Samen met de engelen stem ik mij af op jouw energie. Dit gebeurt op zielsniveau, via energetische weg. Je hoeft dus geen afspraak met mij te maken, niet naar mijn praktijk te komen of thuis te blijven voor een afstemming. Jij doet je ding, en ik het mijne. Makkelijk toch?

Afstemming aanvragen
Stuur me een mailtje via marieke@windkrachtmee.nl met daarin je naam en je geboortedatum. Ook mag je een foto van jezelf bijvoegen waar je alleen op staat. In je mail mag je kort vertellen wie je bent en wat er op dit moment speelt in je leven. Als je specifieke vragen hebt, mag je die ook vermelden zodat ik ze mee kan nemen in de afstemming. Na ontvangst van de betaling en alle informatie, ontvang je je afstemming binnen twee weken in je mailbox.

Kosten
Een Engelenafstemming kost 75 euro. Dit bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en Luisterkind. 

Meer informatie
Als je een afstemming aanvraagt, ontvang je van mij een begeleidend schrijven. Hierin staat wat je wel en niet kunt verwachten van een Engelenafstemming. Heb je vragen dan mag je me die natuurlijk altijd stellen.

Dankjewel voor je vertrouwen!