Gratis e-book: Op reis naar de aarde

Ik lees niet verder maar vraag meteen het GRATIS e-book aan 🙂

Het duurde mij allemaal veel te lang. Al maanden keek ik uit naar de dag dat ik niet ongesteld meer werd. En dat de zwangerschapstest dan toch echt een paars kruisje liet zien. Ik kocht er al zo’n vijf, maar die belandden elke keer met een mompelend ‘verdomme’ in de prullenbak. En dat terwijl ik de hele wereld vertelde dat ik er alle vertrouwen in had dat het goed zou komen! Voor mijn gevoel was ons kindje er al.

Ik voelde haar om me heen hangen als ik ging mediteren. Er waren zelfs momenten dat ik contact met haar maakte. Toch werd mijn vertrouwen dat ik ook daadwerkelijk moeder zou worden aardig op de proef gesteld. Ik was alleen maar bezig met mijn kinderwens en zwanger worden.

Op die vreemde plek, met de test nog in mijn hand voelde ik een diepe, allesomvattende liefde

Op de gekste momenten sleepte ik mijn vriend mee het bed in. Dat was gezellig, maar leverde nog steeds geen paars kruisje op. Ik voelde me een wandelende eierwekker. Ieder moment kon hij afgaan. Maar net als met eierwekkers, vroeg ik me af of er niet ergens iets mis was. Waarom was ik nog steeds niet zwanger?

En natuurlijk. Op het moment dat ik dacht: laat maar, ik stort me wel op mijn schrijfwerk, bleef de ongesteldheid weg. Pas na een dikke week durfde ik een test te doen. Dit keer hoefden we geen vijf minuten te wachten op de uitslag. Meteen was er een dik vet kruis te zien en stonden mijn vriend en ik in de wc te dansen en te zoenen.

Op die vreemde plek, met de test nog in mijn hand voelde ik een diepe, allesomvattende liefde. Voor mijn vriend, die zelfs met de was onder zijn arm in de wc nu al de mooiste en liefste vader van de hele wereld was. En voor ons kindje, dat ik al zo vaak ontmoet had… maar dan nu écht op haar reis naar de aarde was begonnen.

Maar net als met eierwekkers, vroeg ik me af of er niet ergens iets mis was…

Dit boek schreef ik toen ik zwanger was van Liene. Door het contact met haar nog voor ze in mijn buik zat, maar ook later tijdens mijn zwangerschap, herontdekte ik mijn gevoeligheid. Ik durfde steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie.
Tijdens mijn zwangerschap schreef ik veel. Ik maakte zielscontact met Liene en schreef alles op wat ik doorkreeg. Samen met haar schreef ik ook dit boek. Het is ons cadeau aan jou.

Het is geschreven als fictief verhaal… Toch zit er voor mij veel waarheid in. of beter gezegd… mogelijkheden. Over hoe ons leven op aarde gevormd zou kunnen worden… over hoe we energetisch met elkaar verbonden zijn. Energie, frequenties… het is niet zichtbaar of tastbaar, en moet dus vertaald worden in een taal of vorm die we met ons menselijk brein kunnen volgen en begrijpen. Dit boek is niet dé taal, of dé vorm. Het is één taal, één vorm, die bij je past, of niet. Laat je meenemen en verwonderen en voel wat het met je doet!

Mijn eigen spirituele zoektocht hing samen met de komst van mijn eerste kindje. Ik stond meer open voor mijn gevoel en de niet zichtbare wereld. Ik merkte dat ik misschien dan nog niet zwanger was, maar dat ik zeker niet alleen was. Ons kindje was er al.

Ik hoop dat ik jou als (wens)moeder kan inspireren net zo’n magisch contact te gaan ervaren.

Klik hier om het GRATIS e-book aan te vragen!

Liefs, Marieke