gratis

Deze lijst wordt regelmatig ververst en aangepast! 

Maak contact met de ziel van jouw toekomstige kindje: Heb je een Kinderwens? Goed kans dat de ziel van je toekomstige kindje al bij je is. De ziel van jouw toekomstige kindje wil graag contact met je maken, en doet dit door middel van je intuïtie, je gevoel. In deze geleide meditatie kun je een momentje tussen jullie beiden creëren. Zorg ervoor dat je ergens op een plek zit waar je niet gestoord kunt worden, zodat je volledig en met al je aandacht aanwezig kunt zijn. Voel of zie of hoor je niks? Geen nood… probeer het later gewoon nog eens. Of probeer door de dag heen eens op te letten of je op een andere manier contact hebt. Jouw zielskind weet van jouw intentie, en doet er alles aan om in contact te komen met jou. Een tinteling over je rug, een liedje op de radio, een artikel dat je leest… of gewoon een diep weten, alles kan een teken van aanwezigheid zijn. 

 

Vertrouwen op jezelf en je kindje dat in jou groeit: Wat een prachtig nieuws… je bent zwanger! Je hebt er heel erg lang naar uitgekeken, en nu is het dan eindelijk zo ver. Je bent dankbaar en vol liefde, maar soms ook ineens angstig… want gaat het wel goed allemaal? En… wat nou als… 
Deze visualisatie is er om jou te verbinden met je kindje in je buik, en het Licht in jullie beiden. Om het vertrouwen in jezelf en het leven dat groeit in jouw prachtige lijf, weer te voelen. Zodat je de angstgevoelens gemakkelijker los kunt laten, en alles kunt laten zijn zoals het is.