Hartstormsessie

Wat wil je in je werk of onderneming? Waar loop je persoonlijk tegenaan? Wat zijn je dromen? Hoe kom je waar je wilt zijn?

Een hartstormsessie opent luiken die soms al lang op een kiertje staan maar die je nog niet wagenwijd open durft te zetten. Deze afstemming op jou en je business geeft een kijkje in jouw diepste wensen en dromen.

Via de eerste kennismaking per mail gaan we kort in op jouw situatie. Daarna schrijf ik voor jou de hartstormsessie ofwel je businessreading: een intuïtief geschreven tekst waarin je uitgebreid antwoord krijgt op je vragen.

In twee a drie A4-tjes krijg je zwart-wit op papier wat voor jou belangrijk is op dit moment. Waar ligt jouw kracht? Wat zijn valkuilen en hoe zorg je ervoor dat je die kunt omzeilen? Je ontvangt tips, inzichten en advies dat je raakt. Een hartstormsessie kan ook gaan over je onderneming maar ook over persoonlijke thema’s die jou op dit moment bezighouden.

Met een hartstormsessie help ik jou je luiken en deuren wagenwijd open te zetten. Zodat er licht kan schijnen op jou en dat wat je echt wilt!

Prijs: 75 euro inclusief BTW

Ja, ik vraag een hartstormsessie aan!