Hartstormsessie voor ondernemers

Wat wil je in je onderneming? Waar loop je tegenaan? Wat zijn je dromen? Hoe kom je waar je wilt zijn?

Een hartstormsessie opent luiken die soms al lang op een kiertje staan maar die je nog niet wagenwijd open durft te zetten. Deze afstemming of businessreading geeft een kijkje in jouw diepste wensen en dromen.

Via de eerste kennismaking per mail gaan we kort in op jouw situatie. Daarna schrijf ik voor jou een hartstormsessie waarin je uitgebreid antwoord krijgt op je vragen.

Een hartstormsessie is een op jou en je onderneming afgestemde tekst van ongeveer twee a drie A4-tjes met daarin duidelijke handvatten voor jou en je onderneming. Waar ligt jouw kracht? Wat zijn valkuilen en hoe zorg je ervoor dat je die kunt omzeilen? Je ontvangt tips, inzichten en advies dat je raakt.

Met een hartstormsessie help ik jou je luiken en deuren wagenwijd open te zetten. Zodat er licht kan schijnen op jou en je prachtige onderneming en je kunt gáán!

Een hartstormsessie kan ook gaan over persoonlijke thema’s. Heb je bijvoorbeeld vragen over (ander) werk, relaties, je kinderen, een kinderwens of andere dingen die jou in je persoonlijke leven bezighouden? Ook hierover maak ik graag een afstemming voor je.

Prijs: 77 euro inclusief BTW

Ja, ik vraag een hartstormsessie aan!