Hoe ik werk

In mijn persoonlijke leven vaar ik zoveel mogelijk op mijn intuïtie. Ik kan dus niet anders dan dat ook in mijn werk te doen. Bij het intuïtief schrijven aan boeken en verhalen, maar ook aan andere teksten.

Ik ben goed in volgen van mijn eigen gevoel, maar ook in aanvoelen en afstemmen op wat mensen nodig hebben of wie ze zijn. Soms lijkt het alsof er een enorme groep kinderen over mijn schouder meekijkt en me aangeeft wat zíj willen lezen en leren. Ook webteksten voor ondernemers schrijf ik op die manier. Ik kijk als ware een tijdje mee in iemands hoofd om precies dát op te schrijven wat die persoon bedoelt.

Ik begin altijd intuïtief, maar gebruik natuurlijk ook mijn hersens… Alles wat ik in de loop van mijn leven geleerd heb, zet ik in. Ik gebruik mijn creativiteit, schrijftalent en gevoel voor taal, en natuurlijk de wens van de klant om daadwerkelijk iets moois en goeds te creëren. Iets dat kwaliteit heeft én raakt.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze? Kijk bij Ervaring en Marieke.

Je mag me ook altijd mailen natuurlijk!