Kinderwens-afstemmingen

150407_Kinderwens afstemmingenNaast gewone Luisterkind-afstemmingen start ik binnenkort met het maken van Kinderwens-afstemmingen. Dit zijn afstemmingen via de Luisterkindmethode die antwoorden en handvatten kunnen geven aan volwassenen met een kinderwens.

Diana van Beaumont (de oprichtster van de Luisterkindmethode) heeft me gevraagd vanaf volgend jaar de module Kinderwens te gaan geven. Ik ga dus andere Luisterkindwerkers trainen om afstemmingen te maken op volwassenen die een eventuele kinderwens hebben en hier vragen over hebben.

Even voor de duidelijkheid: ik ben dus (voorlopig) de enige Luisterkindwerker die deze afstemmingen maakt…  en ik voorspel via deze afstemmingen geen zwangerschappen. Zelf weet ik maar al te goed hoe het gaat als je zelf kinderen wilt en het niet een twee drie lukt. Ik weet hoeveel pijn het doet als een zwangerschap uitblijft of als het misgaat, en ook hoeveel verdriet, angst en onzekerheid hierbij komt kijken. Ieder mens heeft een vrije wil. Dat wat morgen op mijn planning staat kan ik gewoon omzeilen door een andere keuze te maken. De toekomst voorspellen kan dus niemand, ik dus ook niet. Maar iemand op zijn of haar pad begeleiden dat kan wel.

Want wat ik zeker voel, is dat je beslissingen het beste vanuit je hart kunt maken. Ik ben ervan overtuigd dat als je doet wat goed voelt, je synchroon loopt met ‘jouw bedoeling’. Zo haal je dus automatisch het beste uit jezelf en dit leven.

Natuurlijk is dat ook vaak spannend. Ik heb er ook een paar jaar over gedaan om te vertrouwen op dat wat ik voel. Me op bepaalde stukken zelfs volledig over te geven. Want ook al kan ik niet voorspellen hoe het er volgend jaar precies uitziet, ik wéét gewoon, dat als ik op deze manier blijf leven, het helemaal goed verloopt en ik (met de nodige ups en downs, want die horen bij het leven…) gelukkig blijf.

Luisterkind
Vorig jaar rond deze tijd rondde ik mijn opleiding tot Luisterkindwerker af. Het afgelopen jaar hielp ik veel kinderen en volwassenen met kleine en grote problemen en vraagstukken. Ik gaf hen nieuwe inzichten op hun situatie, handvatten om verder te gaan op een prettige manier, ik hielp hen met het oplossen van oud zeer. Er kwam veel voorbij. Van kinderen die niet konden slapen tot volwassenen die last hadden van reisangst, elke keer in een ‘foute’ relatie terecht kwamen of niet wisten welke kant ze op wilden in hun werk.

Iedere keer weer sta ik versteld van de mogelijkheden van de methode en van wat het teweeg kan brengen en oplossen. Ik vind het mooi en zuiver omdat de persoon op wie afgestemd wordt zélf (via de energie, op afstand) vertelt wat hij of zij nodig heeft. Soms gebeurt dit in dialoogvorm, soms in een monoloog als brief aan henzelf. Soms krijg ik beelden door, soms alleen een stortvloed aan woorden. Soms gaat het over het heden, soms over het verleden. Soms gaan we in een afstemming zelfs nóg verder terug, naar een vorig leven van de aanvrager. Want moeilijkheden uit vorige levens kunnen zelfs in dit leven nog behoorlijk in de weg zitten. De Luisterkindmethode kan vorige levens ‘keren’ in de energie, zodat je er in dit leven weer op een andere manier mee om kunt gaan en er minder of zelfs geen last meer van hebt.

Zelf heb ik dit ook al vaak ervaren. Ik stem regelmatig af op mezelf via intuïtief schrift. Ook zoek ik als ik voel dat het nodig is collega’s op die mij kunnen helpen met het oplossen van dingen die niet lekker voelen. Zo weet ik dat ik in vorige levens al vaak schrijver was. Ook weet ik dat ik in vorige levens vaak gestraft ben voor dat wát ik schreef. Ik schreef namelijk vaak over dingen die controversieel waren, in strijd met de wet en het geloof. En daarvoor heb ik vaak moeten boeten. Op middeleeuwse wijze inderdaad.

Via energetische weg ben ik me bewust geworden van wat dat nog voor invloed had op mijn leven vandaag de dag. Maar afgelopen najaar was wel het hoogtepunt. Ik werd bevrijd van de energie van al die galgen en schavotten uit vorige levens die nog om mijn hals zaten. Die bevrijding ging gepaard met veel, heel veel emoties. Maar daarna voelde het alsof er eindeloze mogelijkheden zich voor mij uitrolden. Ze dienden zich aan, en ik kreeg ook zin om bepaalde projecten weer aan te pakken, zoals het schrijven aan mijn nieuwe kinderboek Keukenkaat en het verder uitbouwen van Windkracht mee. Ik weet niet precies waar het pad mij heen brengt, maar ik weet wel welke route ik mag volgen, namelijk die van mijn hart.

Kinderwens
Keukenkaat komt eind van de zomer uit bij Uitgeverij Loopvis. En met Windkracht mee sta ik nu voor een nieuw hoofdstuk, het hoofdstuk van de Kinderwens-afstemmingen. Persoonlijk zit ik volop in dit stuk, ik kan er dus vanuit mezelf heel veel over vertellen. Ik heb via de energie regelmatig contact met het kind dat nog ‘in de lucht hangt’ en bij ons hoort. Hij heeft veel te vertellen over wat zielen meemaken als ze terug naar de aarde willen komen. Ik voel dat ik dat op mag schrijven, en dat ga ik dus ook doen. Mijn keel is bevrijd, ik hoef in dit leven niet bang te zijn. Er zullen altijd mensen zijn die er iets mee kunnen, en ook mensen die er helemaal niks mee kunnen. Er zullen mensen zijn die het herkennen, en mensen zijn die me voor gek verklaren. Maar ik hoef niet bang meer te zijn… In dit leven mag ik me uiten zoals ik het wens, en dat is fantastisch.

Op dit moment werk ik aan het vormgeven van de module en schrijf ik over mijn persoonlijke ervaringen met zielen die naar de aarde willen komen. Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jij te zeggen hebt over het wel of niet krijgen van kinderen en wil je graag antwoorden op vragen omtrent zwangerschap? Mail me dan. Ik zoek vrijwilligers op wie ik mag afstemmen en van wie ik de inhoud van de afstemming (zonder persoonlijke feiten als namen) mag gebruiken in mijn module en verdere schrijf-activiteiten. Dat laatste altijd in goed overleg.

Interesse? Mail me op marieke@windkrachtmee.nl

Op dit moment heb ik meer dan voldoende vrijwilligers om mee te starten, waarvoor veel dank voor de interesse en het vertrouwen!

5 Replies to “Kinderwens-afstemmingen”

 1. Wat leuk en bijzonder dat deze module er aan komt!
  Ik heb er nu al zin in om deze module straks te volgen!
  Heel veel succes met verder ontwikkelen!
  Hartelijke groet,
  Geeske van Viegen
  Je Innerlijke Kind

 2. Marieke zegt:

  Hoi Geeske,
  Ja, het is inderdaad heel bijzonder om contact te maken en vragen omtrent dit thema te mogen beantwoorden…
  wat de uitkomst dan ook is. Ik zie je heel graag in de module, leuk!
  groetjes, Marieke

 3. Whoooow Marieke….wat mooi

 4. Wat een mooi verhaal, en wat ben ik blij dat ik op jou site ben terecht gekomen. Al weet ook nog niet helemaal waarom allemaal. Maar alleen al over wat je verteld over schrijven en jou vorige levens. Ik voel een soort herkenning. Dank groetjes marije

 5. hoi Marije,
  soms maakt het niet uit dat je nog niet precies weet waarom iets je aantrekt of je iets herkent… Gewoon blijven voelen zou ik zeggen. Fijn dat mijn stuk je voor dit moment iets heeft gebracht.
  wellicht tot ziens!
  groetjes, Marieke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.