Kinderwens of zwanger?

Mijn grote passie is schrijven over het leven en de sleutels voor een leven in goud. Een leven met gemak en plezier en vrijheid! Daarover kun je alles lezen op deze site.

Een andere passie, die eigenlijk over hetzelfde gaat, is het thema nieuw leven. Alles wat te maken heeft met de stárt van nieuw leven! Van kinderwens tot zwangerschap… wat gebeurt er allemaal als een ziel kiest voor een leven op aarde?

Ik heb mezelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in dit onderwerp, hier les in gegeven en al vele mensen geholpen bij het vinden van antwoorden op vragen over hun kinderwens. Er zijn ook al heel wat kinderwens-afstemmingsbaby’s geboren en daar ben ik blij mee en trots op! Ook trots ben ik op het online magazine dat ik samen met Youssi Raams van praktijk Pril Licht ben gestart. Daar verwijs ik je ook graag naar door bij alles wat je voor nu wilt weten over kinderwens of zwangerschap:

www.kiemnieuwleven.nu

Laat je inspireren!

Wil je een zielsafstemming die gaat over je kinderwens? Neem dan contact met me op, ik ga met liefde naar je luisteren. marieke@windkrachtmee.nl

Ben je zwanger? Van harte! Ik vind het superleuk als je me dat laat weten 🙂
Voor afstemmingen op het wonder in je buik verwijs ik je met alle liefde en vertrouwen door naar Youssi: www.prillicht.nl