Kinderwens

Je bent toe aan een nieuwe stap in je leven: kinderen!

Je hebt er vertrouwen in dat het gaat lukken om zwanger te worden, want waarom niet?
Soms… lukt het niet meteen om zwanger te worden. Dan slaat het vertrouwen om in onzekerheid. Duurt het nog langer, dan kan die onzekerheid gaan voelen als een pijnlijk gemis.

Of je nu begint aan je nieuwe stap of al even rondloopt met je wens, er zijn verschillende manieren waarop ik jou op energetische manier bij je kinderwens kan ondersteunen.

-Engelenafstemming

-Aquarius Angels healing

-Pakketje Liefde voor wensmama’s

Kinderwens… ik weet er alles van. Ik ben dankbaar dat ik inmiddels twee prachtige dochters op de wereld heb mogen zetten. Toch was de tijd die daaraan vooraf ging, behoorlijk intensief. Het hopen, het wachten, de teleurstelling… iedere maand weer.
Ik weet inmiddels wel waaróm deze tijd er was voor mij. En ook, dat deze periode, met de bijbehorende pijn en verdriet me veel gebracht heeft… namelijk dat ik op mijn eigen zielepad ben beland. Een plek waar ik me thuis voel, waar ik geluk en flow en kracht ervaar.
Ik schrijf over mijn ervaringen met betrekking tot mijn eigen kinderwens en de onderwerpen die me aangereikt worden vanuit het universum. Mijn persoonlijke ervaringen en de ervaringen uit mijn praktijk deel ik regelmatig in mijn blogs.

Lees hier alle blogs en artikelen die ik schreef rondom het thema kinderwens.