Engelenafstemming bij Kinderwens

Wat heb jij te vertellen over je kinderwens? Is er een ziel aanwezig die jullie kindje wil worden? Is er iets dat je in de weg zit om zwanger te worden? Hoe kun je je het beste voorbereiden? Waarom lukt het niet? Hoe kun je je lichaam weer vertrouwen?

Laat mij naar je luisteren!


In een Engelenafstemming, speciaal gericht op kinderwens, maak ik op zielsniveau contact met jou en eventueel je partner. Ik vraag hoe het gaat en wat jullie te vertellen hebt over jullie kinderwens. Samen kijken we wat er speelt op dit moment en waar je steun en hulp bij kan gebruiken. Het is mogelijk dat een ziel die bij jullie aanwezig is en jullie kind wil worden, zich aandient om iets te vertellen. Hiervoor is natuurlijk ook de ruimte. Het kan  ook zijn dat de engelen je een healing willen geven om eventuele blokkades op te ruimen. Dit komt allemaal in de afstemming aan bod.

Hoe werkt dat?
Samen met de engelen stem ik mij af op jouw energie. Dit gebeurt op zielsniveau, via energetische weg. Je hoeft dus geen afspraak met mij te maken, niet naar mijn praktijk te komen of thuis te blijven voor een afstemming. Jij doet je ding, en ik het mijne. Makkelijk toch?

Afstemming aanvragen
Vul onderstaand contactformulier in met daarin je naam en je geboortedatum. Ook mag je een foto van jezelf bijvoegen waar je alleen op staat. Als je partner ook meegenomen wil worden in de afstemming, ook zijn/haar foto en gegevens. Hij/zij moet hiervan wel op de hoogte zijn. In je mail mag je kort vertellen wie je bent en wat je voorgeschiedenis is mbt kinderwens en zwangerschap. Als je specifieke vragen of informatie hebt, mag je die ook vermelden zodat ik ze mee kan nemen in de afstemming. Na ontvangst van de betaling en alle informatie, ontvang je je afstemming binnen twee weken in je mailbox.

Kosten
Een Engelenafstemming kost 75 euro. Dit bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en ‘afstemming Kinderwens’.

Begeleidend schrijven
Als je een afstemming aanvraagt, ontvang je van mij een begeleidend schrijven. Hierin staat wat je wel en niet kunt verwachten van een Engelenafstemming.

Dankjewel voor je vertrouwen!

Je foto (max. 2mb)