Koesterdag – zwangerschap

Samen met collega Youssi Raams van Pril Licht organiseer ik Koesterdagen. Deze dagen zijn ontspannend, inspirerend en helpend. Doe mee en ontdek dat er zoveel meer is dan je weet… dat er zoveel meer is wat jij zelf kunt doen… dat jij verbonden bent. Nu al!

Deze ochtend staat volledig in het teken van koesteren van jouw prachtige lichaam dat nieuw leven draagt en de verbinding die je nu al kunt ervaren met jouw kindje in je buik. Je ontmoet andere zwangere vrouwen. Vrouwen die allemaal weten dat het leven dat ze in zich dragen, een wonder op zich is en meer willen weten over de reis die hun kindje aan het maken is. Vrouwen die heel graag willen leren en ervaren hoe ze zelf contact kunnen maken met hun kindje in de buik. Vrouwen die op een spirituele manier met hun zwangerschap om willen gaan en de verbinding willen maken en koesteren.

Wat gaan we doen?
We inspireren je met alles wat wij weten over de reis die jouw kindje samen met jou aan het maken is op dit moment. Alles wat wij persoonlijk en in onze praktijken al meegemaakt hebben toen we mensen begeleidden tijdens hun zwangerschap.

We ondersteunen je bij je vragen over je zwangerschap en geven helpende tips en informatie. Als deelneemster ontvang je een speciaal op jou afgestemde brief. Daar staan handvatten en tips in waar je verder mee kunt op jouw pad. Ook ontvang je hierin alvast wat informatie over wat jou en je kindje bindt samen. Deze brief helpt je om zelf aan de slag te gaan om je zwangerschap zo prettig mogelijk te laten verlopen en in verbinding te zijn met het kindje in je buik.

We doen visualisaties waarin je contact maakt met jezelf en het kindje in je buik. Samen voelen we waar jullie kindjes zich nu bevinden en hoe het daar voelt. We voelen of ze een boodschap voor ons hebben of wellicht voor jou persoonlijk. Je leert je af te stemmen op je lichaam en je kindje zodat je zelf kunt voelen wat jijzelf en jouw kindje je nu al wil vertellen en wat het nodig heeft.

We doen eenvoudige yoga-oefeningen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Een ontspannen, ondersteunende en inspirerende ochtend speciaal voor jou!

Wil je méér? Doe dan ook mee aan het aansluitende middagprogramma, waarin je een healing ontvangt en nog meer de diepte in gaat. Klik hier voor meer informatie.

9.30-12.30 uur,
Kosten zijn 66 euro. Dit is inclusief persoonlijke afstemming op jou en een inspirerend Koesterpakketje voor thuis.

Data:

Zaterdag 5 mei 2018, landgoed Bleijendijk Vught

Vrijdag 6 juli 2018, landgoed Bleijendijk Vught