Kom in je LichtKracht

Heb je een grote wens, een klein verlangen? Loop je al een tijdje rond met een persoonlijk probleem? Heb je dit stuk al vaker aangepakt maar blijft het terugkeren? Heb je behoefte aan wat engelenhulp? Dan is het nu tijd om je licht te gaan leven!

Youssi Raams van Prillicht en ik hebben de handen en harten ineen geslagen om jou daarbij te helpen. Je bent van harte welkom!

Meld je aan via kominjelichtkracht@gmail.com of kijk op www.facebook.com/kominjelichtkracht

Wat is het?
Een krachtige, helende avond waarin we samen met jou en de engelen werken aan een door jou vooraf gesteld wens of doel. Tijdens deze avond kom je volop in het Licht en in jouw kracht te staan, waardoor je vol vertrouwen verder kunt op je pad. En daarna… op volle lichtkracht vooruit!

Wat ontvang je?
– Een Aquarius Angels healing
– Een korte engelenafstemming op jouzelf, waarin helder staat verwoord wat op dit moment het doel is waaraan jij in de healing wilt werken
– yoga-oefeningen speciaal afgestemd op de groep
– meditatie speciaal afgestemd op de groep
– inspirerende en helpende gesprekken
– verhelderende inzichten en een krachtige boost voor je zelfvertrouwen
– alle hulp van de engelen in de maand die volgt via een flesje Lastral, spirituele nazorg bij Aquarius Angels healing
– lekkere hapjes

Een Aquarius Angels healing is een supersnelle en krachtige manier om volledig van een (door jou vooraf bepaald) persoonlijk probleem af te komen, of om nou eens écht die wens te gaan leven die je bij je draagt in je hart. Het is niet meer nodig laagjes te pellen in deze tijd…

Door ons vooraf af te stemmen op jou, vertel jij in het kort waar je op dit moment mee zit en wel wat extra hulp bij kunt gebruiken. Het is een zielsgesprek, waar de engelen ook zeker van zich laten horen. Zo kom jij regelrecht tot je kerndoel!

Waar en wanneer?

zaterdagavond 18 november en vrijdagavond 29 december

Meld je aan via kominjelichtkracht@gmail.com

Tot dan! Youssi & Marieke

www.prillicht.nl en www.windkrachtmee.nl