Lene is nu écht de wereld in!

Wat een dag was het gisteren… de presentatie  van Lene op het dak van de wolken.

Het was druk, fijn, bijzonder. Een dag om nooit te vergeten! Ik wil iedereen die er bij was, live of in gedachten, heel erg bedanken. Ook voor alle lieve cadeautjes, kaartjes, berichtjes en bloemen. Ik voel me erg verwend!

Als je ergens met hart en ziel aan hebt gewerkt, mag het ook op die manier de wereld in. Voor mijn gevoel is dat ook gelukt. Hieronder een kort fotoverslagje van de middag. Signeren van boeken is leuk, weet ik nu. Maar schrijven aan iets nieuws, daar heb ik ook erg veel zin in. Ik ga er dus voor! Houd deze site of de facebookpagina in de gaten.

Was je erbij (of juist niet) en wil je nog iets kwijt? Laat hieronder je reactie achter. En ook ben ik heel benieuwd wat jullie vinden van het boek natuurlijk!

Nogmaals dankjewel aan…

Irma van Osch, de illustrator, die met mij in dit avontuur gesprongen is zonder dat ze wist hoe het zou lopen. Ik ben het helemaal eens met wat Jeroen zei: we vullen elkaar goed aan. Jouw beeld maakt het verhaal nog nét wat completer. Dankjewel voor je enthousiasme en je harde werk!

Jeroen Hoogerwerf, Levendig Uitgever, omdat hij zijn gevoel durfde te volgen en Lene wilde uitgeven. Dankjewel voor je vertrouwen in ons en het boek.

Janne, Charlot, Teddy, Maaike van Riel, Ingeborg Hendriks, Eveline Vink en Maartje Vervest en haar klas van toen, voor het lezen van het manuscript in een heel vroeg of iets later stadium. Ik heb veel aan jullie tips en adviezen gehad.

Eric van boekwinkel Palaya voor de hartelijke en welkome ontvangst.

PS… het minder leuke nieuws is, dat de drukker alle boeken uit het Centraal Boekhuis heeft laten halen vanwege lijm tussen de bladzijden. Alles wordt opnieuw gedrukt… Hopelijk is Lene weer heel snel leverbaar via winkels en internet, de uitgever of via mij natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.