Leef je Leven in goud

Je bent gelukkig. Echt wel. Je hebt een fijn huis, een lieve partner. Lieve vrienden, misschien al kinderen. Je bent tevreden. Dik tevreden.
Alleen diep van binnen… voel je soms, en misschien steeds vaker… dat er méér is. Dat er in jóu nog meer zit. Naast dat wat je nu allemaal al bent.

Misschien heb je nog geen idee wat dat dan is. Of misschien weet je het wel, maar lukt het je nog niet aandacht te geven aan deze dromen. Je verlangt enorm naar meer rust en gemak in je leven. Naar meer vrijheid ook, naar meer plezier en tijd om eens te voelen waar je echt blij van wordt. En om die dingen ook echt te dóen natuurlijk!

Als je denkt aan zo’n leven, word je helemaal warm van binnen. Diep van binnen weet je namelijk, dat het kán. Je hebt de sleutels tot dat leven alleen nog niet gevonden.

Want… er is dat stemmetje in je hoofd. Dat stemmetje dat soms blijft tetteren: Dat kan toch niet! Het leven is nou eenmaal niet gemakkelijk! Je moet nou eenmaal hard werken! En leven volgens de regels!

Wat zou het fijn zijn als je weet hoe je dat stemmetje tot bedaren kan brengen. En dat je leert te vertrouwen op je gevoel! Dat je gelooft dat het wél kan, dat het wél mogelijk is. Een gemakkelijk leven te leven, plezier en vrijheid te hebben. Niet alleen in het weekend of op vakantie, maar elke dag!

Ik weet dat het kan. Dat het écht mogelijk is. En nee, mijn leven is echt niet alleen maar halleluja. Ik ben van nature eigenlijk helemaal niet zo optimistisch. Mijn leven kent ook dagen van storm en regen. Ik ervaar ook hobbels en bergen. Ik heb alleen leren leven in goud… En als je leeft in goud, kun je gemakkelijker de boel de boel laten. Kun je gemakkelijker met hobbels en beren overweg. En ook met storm en regen. Kun je gemakkelijk weer voelen, dat het goed is, altijd. En je hobbels zien als een opstapje…

Ga je mee op reis? Ik geef je sleutels om te leven in goud. Jouw leven. Jouw goud.

Zonder zwoegen, maar met gemak en plezier. In jouw eigen tempo.

Welkom bij Windkracht mee 🙂

Ik ben Marieke van Riel, schrijver, journalist en herinnercoach. Ik help je bij het vinden van antwoorden op grote en kleine levensvragen. Ik help je herinneren aan dat wat je diep van binnen eigenlijk al weet!

Samen bepalen we welke manier bij jou past de antwoorden te vinden die je zoekt. Samen geven we richting aan jouw volgende stap of… staan we gewoon even stil bij wat er op dit moment in jou om aandacht vraagt. Zodat je daarna weer verder kunt. Dansend, huppelend, in jouw ritme en tempo. Met de zon in je hart en natuurlijk… Windkracht mee.

Ik geef je graag een duwtje in joúw goede richting. Alles zit al in jou, alles staat al voor je klaar. Je hoeft je alleen maar te herinneren dat dat zo is. Het is tijd. Je voelt het en je weet het. Je bent klaar om jouw leven te leven in goud!

Onder deze pagina vind je de manieren waarop ik jou kan helpen herinneren en kan ondersteunen. Kijk rustig rond en als je vragen hebt, stel ze gerust. Deze site is en blijft in ontwikkeling. Kom dus af en toe terug 🙂

Liefs, Marieke

marieke@windkrachtmee.nl

Alle 4 resultaten