Over mij

Windkracht mee
Hoe lekker is het om op de fiets te zitten en te voelen dat je vooruit wordt geduwd? Heerlijk toch? Dat gevoel wil je wel iedere dag. Dat het leven lekker loopt, dat het gemakkelijk gaat. Dat je energiek bent en het beste uit jezelf kunt halen. Dat je het idee hebt dat je bewéégt, de goede kant op gaat. Welke kant dat is? Dat weet alleen jij, diep van binnen. De kunst is jouw weg te vinden en je te laten meevoeren op de kracht van jouw hart. Met windkracht mee, en de zon in je hart. Dan kom je precies waar je wezen wil!

Over mij
Iedereen wandelt zijn eigen pad. Ik dus ook. Soms is het leven een zoektocht met pittige hellingen. Maar vaak is er ook een prachtig weids uitzicht om van te genieten en in op te gaan. Ik kom erachter dat als je doet waar je blij van wordt, alles mogelijk is. Met Windkracht mee hoop ik anderen te inspireren ook de weg van het hart te volgen. Ook hoop ik via mijn boeken een steuntje in de rug te zijn in de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen.

Ik ben moeder van Liene en Merel en stiefmoeder van Noortje. Zij zijn mijn grootste inspiratiebronnen… en mijn helderste spiegels. Ik houd van mijn lief en zijn inspirerende werk, buiten zijn, theater, zingen en 92% chocolade.

Mijn ontwikkeling
Ik was altijd al bezig met de zin van het leven. In 2009 begon ik met mediteren. Hierdoor herontdekte ik mijn gevoeligheid. Ik las alles wat los en vast zat over reïncarnatie, de nieuwe tijd en energie. Ik voelde dat ik contact kon maken met de lichtwereld, en mijn nieuwsgierigheid hiernaar bracht me bij verschillende cursussen en workshops. Ik volgde een cursus intuïtief schrijven en daarna de Luisterkindopleiding bij Diana van Beaumont en Aquarius Angels healing en In het Licht van de Akasha bij Alinde de Wilde. Daarnaast leerde ik heel veel van mezelf en het volgen van mijn eigen innerlijke stem. Ik geef workshops rondom schrijven, kinderwens en geboorte, en leven in goud. Ik geloof dat wat ik doe geen gave is, maar gewoon iets wat iedereen (opnieuw) kan ontwikkelen, als je dat wilt. Mij brengt het veel, en daar ben ik blij mee. Ik ben aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie.
Kijk ook eens op www.kiemnieuwleven.nu en www.mariekevanriel.nl 🙂

Contact
marieke@windkrachtmee.nl
www.windkrachtmee.nl
Stadhoudersslaan 15
5263 CC Vught
+31 6 41256991
Graag contact opnemen via mail. Zo kan ik op een goed moment alle tijd en aandacht besteden aan je vraag!

 

Foto: Irma Bulkens www.irmabulkens.nl

klik hier voor mijn privacyverklaring