Pakketje Liefde – brief uit je buik

Zwanger… Nieuw leven! Wat een cadeau, voor jullie en de wereld.

Ben je benieuwd hoe het gaat met die kleine in je buik? Zou je je kindje nu al wat vragen willen stellen? Wil je je partner verrassen met een wel heel persoonlijk verjaardagscadeau? Of… Heb je zin in een cadeau voor jezelf?

Laat mij een brief uit je buik maken!

Wat is het?
Met hulp van de engelen stem ik mij af op het kindje in je buik. Heel voorzichtig maak ik contact en vraag ik het kindje wat hij of zij jou te vertellen heeft op dit moment. Als je zelf vragen hebt, mag je die natuurlijk voorafgaand aan de afstemming stellen. Ik schrijf alles op wat je kindje jullie te vertellen heeft. Dit doe ik met liefde en aandacht op mooi postpapier en kaarten. Ik stuur het als een Pakketje Liefde naar je toe! Met altijd iets extra’s… wat me maar ingefluisterd wordt. Laat je verrassen!

Aanvragen
Vul onderstaand contactformulier in om een Pakketje Liefde – brief uit je buik aan te vragen. Stuur een foto van jezelf mee, en een echofoto als je die hebt. Ook kort wat info over je persoonlijke situatie. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk heb ik ook je adresgegevens nodig. 

Een Pakketje Liefde – brief uit je buik kost 77 euro. Het bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en ‘Pakketje Liefde’.

Je foto (max. 2mb)