Pakketje liefde met Power triangle

 Soms ontmoet je iemand met wie je meteen een klik voelt.  Zoals ik had met Rowan van Noah farm in Hongarije. En ondanks dat we elkaar nog nooit ‘in real life’ gezien hebben, kennen we elkaar in de energie al veel langer dan vandaag. Onze ontmoeting ging via internet: Rowan las een blog van mij, en besloot me te mailen. Ik las haar mail, en mijn vingers typten als vanzelf een antwoord terug. Ik voelde aan alles dat we elkaar al heeeel goed kenden, in de energie, in andere levens, wat dan ook. Dat we zussen zijn, door alle lagen van ruimte en tijd heen. En dat ik blij was dat ik haar weer had gevonden. Omdat we elkaar veel te vertellen hebben.

Onze verbinding is speciaal, zij leert van mij en ik leer van haar. Zo groeien we onze eigen weg, en delen we. Ervaringen en vragen. Angsten en zekerheden. Over het vinden van wegen en laten uitkomen van dromen. Over verspreiden van licht en liefde op aarde, ieder op onze eigen manier. Een krachtig, zuiver lijntje van hier naar Hongarije en terug.

Pakketje Liefde met Power triangle
Stel je voor wat er gebeurt als dit lijntje een driehoek wordt? Dat ik me op jou afstem, om voor jou een Pakketje Liefde te maken… en dat Rowan zich op jou afstemt, om voor jou een Power triangle te maken. Dan ontstaat er een driehoek… een goddelijke driehoek.

 Wat is het?
Je ontvangt van mij een Pakketje Liefde naar keuze (met wegwijzer, voor wensmama’s of brief uit je buik). Via Rowan ontvang je een Power triangle. Dit is een speciaal op jou afgestemde door Rowan gemaakte driehoek van materialen die ze vindt in het bos waar ze woont. Het eindresultaat krijg je per post thuisgestuurd. Handmade with love.

Rowan: “Het maken van een Power triangle is als een ritueel, waarbij ik me volledig laat leiden door wat me wordt aangereikt. Dat kan betekenen dat ik een oud shirt in stukjes knip, zodat het dienst kan doen als mini knapzak; of ik zeg tegen Manu, mijn Duitse herder: ‘er wacht iets in het bos, ga je mee?’.
Ik lijk een stap naar achter te doen, alsof ik eerst inzoom om contact te maken, en dan bewust afstand doe van alle menselijke laagjes en stromingen, het achterliggende verhaal en de mogelijke obstakels. Dan voel ik de aarde als een moeder die zó graag haar kind wil knuffelen. En zij doet dat dan via die kleine ‘treasures’ in de triangle. Altijd luister ik zo verfijnd mogelijk naar de stem van de aarde, die via mijn handen en haar elementen, jou (de ontvanger dus) een liefdevolle boodschap wil brengen, een van zachte kracht, van oermoeder tot kind.”

Aanvragen
Vul onderstaand contactformulier in om een Pakketje Liefde met Power triangle aan te vragen. Stuur een foto van jezelf mee. Ook kort wat info over je persoonlijke situatie is fijn. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk hebben we ook je adresgegevens nodig. 

Een Pakketje Liefde met Power triangle kost 99 euro. Het bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en ‘Pakketje Liefde Power triangle’.

We gaan binnen twee weken met je bestelling aan de slag.

[contact-form-7 404 "Not Found"]