Pakketje Liefde met wegwijzer

Het is tijd! Tijd om jóuw leven te gaan leven, precies zoals het bedoeld is.

Maar… wat is dan precies jouw bedoeling? Wat is er voor jou weggelegd? Wat voor zieledoelen stelde jij jezelf voor je naar de aarde kwam? En het belangrijkste… hoe herinner je je die doelen en hoe verbind je je daarmee?

Dat kan via een Pakketje Liefde met wegwijzer.

Wat is het?
Een Pakketje Liefde is een handgeschreven brief van jouw engelen, die volledig is afgestemd op jou en gaat over jou en waar jij staat op dit moment in je leven. Het geeft tips en handreikingen om dat te leven wat voor jou op dit moment goed is, waar jij gelukkig van wordt. Soms komt er ook een healing in voor.

De wegwijzer zelf is een lichttekening die ik maak met de engelen, en die ook volledig op jou is afgestemd. De tekening resoneert dus met jou en jouw zieledoel dat op dat moment om aandacht vraagt.

Dat kan van alles zijn, grote blokkades waar je van af wilt, of kleine wensen die je diep van binnen in je hart hebt… alles is mogelijk. De symbolentekening laat jou zien in jouw op dat moment hoogst haalbare trilling, zonder ballast van aardse zaken of oude overtuigingen. Het is dus puur jij op jóuw levenspad, gezien vanuit de Bron.

Je ontvangt deze originele tekening, plus een etiket-versie. Die plak je op je waterfles, zodat je je volledig kunt doordrenken met de trilling van jouw zieledoel. Benieuwd wat anderen vonden van het Pakketje Liefde met wegwijzer? Kijk bij de reacties!

En dan?
In de brief staan handreikingen voor je leven. De handreikingen zijn er voor jou… maar je mag er zelf wel actie in ondernemen. Hetzelfde geldt voor het water. Als je eruit drinkt, breng je jezelf steeds opnieuw in de trilling van jouw doel. Maar volg wel de impulsen op die je voelt, want zonder actie vanuit jouzelf… kom je er niet. De tekening en het etiket helpen je om gemakkelijker op jouw zielepad te lopen, om gemakkelijker jouw hart en intuïtie te volgen. Om vertrouwen te hebben in jezelf en de weg die voor je ligt!

Aanvragen
Vul het contactformulier in om een Pakketje Liefde met wegwijzer aan te vragen. Stuur een foto van jezelf mee, en kort wat info over je persoonlijke situatie. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk heb ik ook je adresgegevens nodig. 

Een Pakketje Liefde met wegwijzer kost 77 euro. Het bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en ‘Pakketje Liefde met wegwijzer’.

Je foto (max. 2mb)