Pakketje Liefde voor wensmama’s

Is er een ziel bij je die jouw kindje wil worden? Wat is er nodig voor deze ziel om te landen in jouw buik? Heeft jouw toekomstige kindje op dit moment een boodschap voor jou? Voel je al tijden iemand om je heen, en zou je wel meer van deze ziel willen weten?

Soms ben je heel zeker en vol vertrouwen dat het goed komt, dat je kindje eraan komt. En dan ineens ben je weer onzeker en angstig. Dan neemt het denken het weer over van je gevoel. En duurt het wachten ééuwig.

Met een Pakketje Liefde voor wensmama’s kun je antwoord krijgen op deze vragen. Een bericht ontvangen van de ziel van jouw toekomstige kindje.

Wat is het?
Een Pakketje Liefde is een handgeschreven brief van jouw engelen, die volledig is afgestemd op jou en gaat over jou en jouw kinderwens. Soms komt er ook een healing in voor, als er blokkades zijn die niet meer nodig zijn. Het kan ook zijn dat de ziel die bij je is, jou graag iets wil vertellen.

Ik schrijf alles met liefde en aandacht op mooi postpapier en kaarten. Ik stuur het als een Pakketje Liefde naar je toe! Met altijd iets extra’s. Een kristal, een zakje thee, een bloem… wat me maar ingefluisterd wordt. Laat je verrassen!

Aanvragen
Mail me op marieke@windkrachtmee.nl om een Pakketje Liefde  voor wensmama’s aan te vragen. Stuur een foto van jezelf mee. Ook kort wat info over je persoonlijke situatie. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk heb ik ook je adresgegevens nodig. 

Actie
Ter kennismaking kost een Pakketje Liefde (met wegwijzer) tot het eind van 2017 maar 60 euro in plaats van 77 euro! Je kunt je Pakketje voor de actieprijs aanvragen tot eind december… (wel kan het zijn dat de wachttijd op een Pakketje iets langer is vanwege de feestdagen. Hierover zal ik je in onze mailwisseling inlichten) Het bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv je naam en ‘Pakketje Liefde’.

Vanaf 1 januari kost een Pakketje Liefde voor wensmama’s 70 euro, en met wegwijzer erbij 77 euro. Lees hieronder wat een wegwijzer is!

Pakketje Liefde met Wegwijzer – navigatie voor je hart!

Ben je wenspapa? Natuurlijk maak ik ook voor jou met alle liefde een Pakketje Liefde!