Pakketje Liefde

Heerlijk he, als je in je flow zit? Dat gevoel wil je wel iedere dag. Dat het leven lekker loopt, dat je energiek bent en het beste uit jezelf haalt. Dat je weet dat je bewéégt en de goede kant op gaat. Dat je geïnspireerd, blij, gelukkig en ontspannen bent. Dat je wensen uitkomen, ook al zijn ze nog zo groot.

Pakketje Liefde
Met deze pakketjes stuur ik Liefde naar je toe. In een cadeautje voor jezelf! Omdat jij jij bent. En je jóuw licht mag gaan voelen.

Wat is het?
Een uitgebreide brief die ik schrijf samen met jouw engelen. Ik schrijf het met liefde en aandacht op speciaal postpapier en kaarten. Voor een duwtje in jóuw goede richting. Verder zit er ook altijd iets gezelligs bij deze post. Dat kan van alles zijn, ik stop er meestal in wat me ingefluisterd wordt. Een zakje thee, een bloem, een kristal, een engelenkaart… Laat je verrassen! Lees hier wat anderen over het Pakketje Liefde schreven…

Er zijn verschillende Pakketjes Liefde:

-Pakketje Liefde met wegwijzer – navigatie voor je hart

-Pakketje Liefde voor wensmama’s

-Pakketje Liefde- brief uit je buik

Aanvragen
Mail me op marieke@windkrachtmee.nl om een Pakketje Liefde aan te vragen. Stuur een foto van jezelf mee, en kort wat info over je persoonlijke situatie. Misschien heb je ergens een vraag over? Zet die dan ook in je mail. Natuurlijk heb ik ook je adresgegevens nodig.