Trots op recensie :-)

NBD Biblion schreef een heel fijne recensie over Keukenkaat aan de kook. Ze noemen het ‘stijlvol en kleurrijk, voor jonge koks die het aandurven te experimenteren.’

“Als Kaat hoort dat restaurant De verdwaalde herder een kok zoekt, vertelt ze eigenaar Harrie dat haar moeder geknipt is voor de baan. Hij neemt haar meteen aan, maar eigenlijk is haar moeder geen professionele kok.
Gelukkig heeft haar dochter bravoure voor twee, en door Kaats eigenzinnige keukenexperimenten wordt het restaurant een groot succes. Haar recepten hebben telkens een magische uitwerking op de gasten.

De gerechten die Kaat verzint, zijn aan het eind van ieder hoofdstuk toegevoegd. Veel van de recepten hebben een originele twist, voor jonge koks die het aandurven om een beetje te experimenteren. Zoals: platbrood met erwtjespuree, gefrituurde stamppotballetjes of picknicktaart met balsamico-aardbeien.

Stijlvol en kleurrijk vormgegeven boek, gedrukt op stevig papier, zeer verzorgde uitgave. Met smaakvolle strooi-illustraties. Inclusief creatief kook- en doeschriftje voor eigen kookexperimenten. Doet door het magische tintje een beetje denken aan Rode rozen en tortilla’s van Laura Esquivel. Vanaf ca. 8 jaar.”

Zin om te lezen? Bestel Keukenkaat aan de kook bij mij, Uitgeverij Loopvis of natuurlijk gewoon in je (online) boekwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.