Engelenafstemming voor je kind

Slaapt je kind slecht? Is je zoontje ergens bang voor en zou je hem willen helpen? Snap je niet waarom je dochter ineens onzeker is terwijl ze voorheen zo’n spontaan meisje was? Huilt je baby continu of is je kind heel driftig, druk of boos? Wil je wel eens weten hoe het nou écht met je kind gaat?

In een Engelenafstemming maak ik, samen met de engelen, op zielsniveau contact met jouw kind. Ik vraag hoe het gaat en wat hij of zij nodig heeft op dit moment. Samen kijken we wat er speelt in zijn of haar leven en waar je kind hulp bij kan gebruiken. Ik luister en help, samen met de engelen, eventuele blokkades op te ruimen. Ik luister naar wat jouw kind écht nodig heeft van jou als ouder of van de andere mensen in zijn omgeving. Of ik help je kind zelf de dingen aan te pakken!

Hoe werkt dat?
Samen met de engelen stem ik mij af op jouw kind om samen een zielsgesprek te voeren. Dit gebeurt via energetische weg, op afstand. Dat is handig, want je hoeft je zoon of dochter dus niet te belasten met een bezoek aan mijn praktijk. Je hoeft geen afspraak te maken en je kind merkt er niets van. Ik luister, terwijl je kind gewoon naar school gaat, speelt of slaapt.

Afstemming aanvragen
Stuur me een mailtje via marieke@windkrachtmee.nl met daarin de naam en geboortedatum van je kind. Ook mag je een foto bijvoegen waar je kind alleen op staat. In je mail mag je kort vertellen wie hij of zij is, wat de gezinssamenstelling is en waar je op dit moment vragen over hebt of tegenaan loopt. Als je specifieke vragen hebt, mag je die ook vermelden zodat ik ze mee kan nemen in de afstemming. Na ontvangst van de betaling en alle informatie, ontvang je de afstemming binnen twee weken in je mailbox.

Ouder dan tien jaar?
Is je kind tien jaar of ouder? Dan moet hij of zij op de hoogte zijn van de aanvraag en toestemming hebben gegeven om af te stemmen.

Kosten
Een Engelenafstemming kost 75 euro. Dit bedrag mag je overmaken op NL65 RABO 0102686092 tnv M van Riel ovv  Afstemming en de naam van je kind.

Meer informatie
Als je een afstemming aanvraagt, ontvang je van mij een begeleidend schrijven. Hierin staat wat je wel en niet kunt verwachten van een Engelenafstemming. Heb je vragen dan mag je me die natuurlijk stellen.

Dankjewel voor je vertrouwen!