Wat heeft jouw toekomstige kindje nodig?

Is er een ziel die ons kindje wil worden en wat heeft hij nodig om bij ons te komen?

Die vragen krijg ik standaard als mensen bij mij komen met vragen over hun kinderwens. Er zijn verschillende antwoorden op te geven. Soms heeft een ziel nog iets nodig van zijn ouders. Zoals dat een wensouder op voorhand al weet dat vertrouwen en gelijkwaardigheid heel belangrijk zullen zijn. Maar heel vaak hebben juist de ouders nog iets nodig om díe vader of moeder te kunnen zijn die zij zélf willen zijn.

Dat klinkt misschien ingewikkeld. Daarom zal ik het uitleggen aan de hand van mijn eigen voorbeeld. Ik werd pas zwanger van mijn jongste dochter Merel, nadat ik volledig op mijn eigen levenspad beland was en in mijn eigen kracht was gaan staan. Toen ik had geaccepteerd wat ik als een van mijn levenstaken op me heb genomen in dit leven, namelijk: zielen die opnieuw geboren willen worden, helpen landen in een lichaam.

Stapjes zetten
Ik mocht eerst de stappen zetten die ik ruim twee jaar geleden gezet heb: volledig vertrouwen op mijn intuïtie, en volledig vertrouwen op de boodschappen die ik doorkrijg voor de Luisterkindafstemmingen die ik maakte voor mensen met een kinderwens. Want nee, voor deze mensen was er nog geen kindje om op af te stemmen, er was nog niks lijfelijk aanwezig, en dus ook nog niks te ‘controleren’ of ‘herkennen’. Alleen, in veel gevallen, heldere boodschappen voor de wensouders, en een gesprek met een ziel die graag wil komen, als de tijd daarvoor goed is.

Die twee dingen had ik zélf nodig, voordat ik klaar was om Merel te ontvangen. Omdat ík dat diep van binnen zo wilde. Omdat ík zo wilde zijn wanneer ik opnieuw moeder zou worden. Vaak hebben zielen die naar de aarde komen, al een afspraak met hun toekomstige ouders. In die afspraak ligt vast welke dingen er eerst mogen gebeuren voordat de situatie voor allemaal zo fijn en goed mogelijk is. Voordat de tijd goed is om zwanger te worden.

Dat betekent dus niet dat je leven perfect moet zijn, of dat jíj perfect moet zijn. Ieder leeft zijn eigen leven met zijn eigen levenslessen. Het kan dus zomaar zijn dat een ziel er inderdaad voor kiest later arm te zijn, bij een alleenstaande moeder geboren te willen worden, of bij een ouders die helemaal nog niet weten wat ze willen met hun leven, bijvoorbeeld.

Wat zielen nodig hebben
Wat me opvalt de laatste tijd, is dat heel veel zielen heel graag willen komen. Maar dat de trillingsfrequentie van de ouders nog niet hoog genoeg is om te kúnnen komen. Het is namelijk zo dat zielen die nu naar de aarde willen komen, een heel hoge frequentie hebben. Dat is omdat ze gekozen hebben de aarde naar een hoger plan te tillen en te verlichten met hun liefde.

Om daadwerkelijk zwanger te kunnen worden, is het belangrijk dat de zielen hun frequentie wat verlagen in onze richting, en dat wensouders omhoog gaan in frequentie, tot ze bij een punt uitkomen waar ze elkaar tegenkomen. Op dat punt ontstaat er dan een soort ruimte in de energie waardoor het voor zielen die naar de aarde willen komen, makkelijker is om in een lichaam te landen, omdat de energie gelijk is en elkaar kan aantrekken. Over hoe het zit met die energie en trillingsfrequentie schreef ik eerder in dit blog.

Simpel gezegd: zielen die naar hun toekomstige ouders willen, verlagen hun energiefrequentie dus tijdelijk om te kunnen landen in een lichaam. Voor wensouders is het belangrijk hun frequentie te verhogen. Een hoge trillingsfrequentie betekent niet dat je zweverig of enorm spiritueel moet zijn of met engelen moet praten. Het betekent ook niet dat je meer bent dan een ander. Integendeel.

Trillingsfrequentie
In een hoge frequentie leven betekent zoveel als: jezelf ontdoen van bagage die je niet meer nodig hebt. Denk aan overtuigingen die je niet meer dienen. Het betekent jezelf ontdoen van ballast uit vorige levens, karmische stukken afhandelen. Dingen die je in een vorig leven hebt meegemaakt en die in dit leven onbewust nog voor blokkades zorgen, aanpakken en achter je laten.

Het betekent dat je dus aan jezelf mag werken, maar ook jezelf lief mag hebben. Het betekent dat je jezelf mag leren accepteren zoals je bent, maar wel open blijft staan voor verandering. Dat je open staat om steeds dichter te komen bij wie je werkelijk diep van binnen bent: een kern van licht en liefde.

Het betekent niet dat je verlicht moet worden, perfect moet zijn. Het betekent ook niet dat je nooit eens chagrijnig mag zijn. Maar het betekent wel dat je, als je dagelijks chagrijnig naar je werk gaat omdat je werk je totaal niet meer past, dat dus opmerkt, er verandering in wil brengen en dus ook in actie komt om er iets aan te gaan doen.

Hoe zorg je nou ervoor dat je je trilling verhoogt?
Eigenlijk is het belangrijkste dat je luistert naar jezelf en doet waarvan je voelt dat het goed is voor jou. Dat kan zijn dat je mag leren je emoties te uiten, dat je open mag leren zijn over je gevoelens en wensen. Dat kan betekenen dat je afrekent met dingen waar je continu tegenaan blijft lopen. Dat je werkt aan liefde voor jezelf.

Als je merkt dat je dit moeilijk vindt, zoek er dan hulp bij. Dat kan via de reguliere weg of de alternatieve. Mijn ervaring is dat je via een Luisterkindafstemming of een Aquarius Angels healing heel snel tot de kern komt.

Een eerste stap zet al heel veel in beweging. Wees niet bang, de zielen die graag naar jou toe willen komen willen je hier ook dolgraag mee helpen. Zodat ze, als het moment voor jullie allemaal goed is, kunnen landen in jouw lichaam. In jouw leven, dat precies goed is zoals het is op dat moment.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.